« Terug naar alle promoties

Comfort Thuis

Uw huis verwoest door een brand of op een brutale manier geplunderd? Eén van de ergste zaken die je kunnen overkomen. Zelfs minder omvangrijke schade, zoals waterschade, kan voor heel wat stress zorgen.

Op zo een moment wil u natuurlijk maar één ding: geholpen worden, op een zo efficiënt mogelijke manier.

AXA woonverzekering: open en betrouwbaar

Het credo van AXA woonverzekeringen: geen ingewikkelde definities van de waarborgen en al wat niet uitdrukkelijk uitgesloten is in uw contract, wordt gedekt. Uw contract is zeer duidelijk opgesteld: geen kleine lettertjes of juridische valkuilen.

Het is niet toevallig dat de uitgebreide woonverzekering een certificaat kreeg van Test Aankoop voor zijn kwaliteit. Zij dekt immers bijna elke denkbare schade in en rond de woning, diefstal inclusief.

Uw woning werd getroffen? Bel me!

Hebt u dan toch schade opgelopen?
Bel mij dan onmiddellijk. Omdat ik op de hoogte ben van uw dossier en van de AXA Woonverzekering, neem ik u de zorgen voor administratie uit handen. Zo kan u zich bezighouden met wat écht belangrijk is.

Nieuwsgierig naar de AXA mogelijkheden om uw woning te verzekeren? Neem snel contact op met mij en ik geef u alle voorwaarden en informatie. Bekijk alvast de folder AXA woonverzekering.

Laatste nieuws

Fiskale vrijstelling spaarboekje

Fiskale vrijstelling spaarboekje verhoogt vanaf 01/01/2009. Lees meer

Laatste promoties

Comfort Auto

U hebt net uw eerste ongeluk in jaren gehad. In fout, dat wel. Maar bij AXA belonen ze ervaren en betrouwbare chauffeurs. Lees meer

Juridische disclaimer - Privacyclausule

AssurMiFID-gedragsregels

Powered by Insusite - Created by CRM.art