Uzelf

Overlijden

JEen overlijden brengt niet alleen veel emotionele moeilijkheden maar zorgt ook voor zware financiële problemen voor de nabestaanden.

Wat doet de verzekering?

Verzekeringen Schouteden biedt verschillende opties:

  • Uitvaartverzekering
    Zorgt ervoor dat uw nabestaanden bij uw overlijden beschikken over een kapitaal waarmee ze de kosten van uw uitvaart kunnen betalen.
  • Tijdelijke overlijdensverzekering
    Met een tijdelijke overlijdensverzekering behoedt u uw nabestaanden in een welbepaalde periode voor financiële problemen als u vroegtijdig zou overlijden.
  • Schuldsaldoverzekering
    Met een schuldsaldoverzekering bent u zeker dat uw krediet verder wordt afbetaald als u zou overlijden voor de eindtermijn van het krediet.

Voor wie is de verzekering bestemd?

De verzekering kan afgesloten worden voor de verzekeringnemer en alle leden van het gezin.
Dit is enkel bestemd voor personen die wettelijk gedomicilieerd zijn in België.
De maximumleeftijd voor toetreding is 65 jaar.

Voorbeeld
Na het overlijden zit je niet alleen met de kosten voor de begrafenis maar ook de successierechten, ziekenhuiskosten. Daarna gaat het leven van de nabestaanden verder en valt er een inkomen weg. De leningen blijven lopen, de vaste kosten moeten elke maand betaald worden, de kinderen worden groot, enz.

Laatste nieuws

Wat gebeurt er met mijn brandverzekering als ik verhuis?

Wanneer u verhuist, bewoont u meestal tegelijk de « oude » en de « nieuwe » woning tijdens de periode die verstrijkt tussen het moment waarop u de sleutels krijgt van de nieuwe woning en het ogenblik waarop u de sleutels van de oude woning teruggeeft. Lees meer

Laatste promoties

stars for life RIZIV

Lees meer

Juridische disclaimer - Privacyclausule

AssurMiFID-gedragsregels

Powered by Insusite - Created by CRM.art