Uzelf

Hospitalisatieverzekering

Een opname in het ziekenhuis kan veel geld kosten. Uw ziekenfonds vergoedt een deel van de kosten maar het bedrag dat u zelf moet betalen kan flink oplopen. Als zelfstandige is het dan ook zeer belangrijk om naast uw arbeidsongeschiktheid zoveel mogelijk kosten te dekken.

Wat doet de Hospitalisatieverzekering?

Verzekeringen Schouteden dekt uw kosten voor uw:

  • verblijf in het ziekenhuis (ook one-day-clinic)
  • alle onderzoeken en behandelingen
  • geneesmiddelen
  • uw vervoer per ziekenwagen of helikopter
  • palliatieve verzorging
  • (thuis)bevalling, wiegendoodtests

Voor wie is de verzekering bestemd?

Onze verzekeringen zijn bestemd voor alle personen die wettelijk gedomicilieerd zijn in België.

Wachttermijn?

De wachttermijn bedraagt 3 maanden, behalve bij ongeval of indien u reeds verzekerd bent (bij een andere maatschappij). Gedurend die periode, die ingaat op de datum van aansluiting, is de verzekeringsmaatschappij geen uitkering verschuldigd.

Voorbeeld
De ziekenhuiskosten kunnen hoog oplopen, denk maar aan de ambulance, extra kosten voor een eenpersoonskamer, de hoge honoraria van de dokters en chirurgen, de kosten voor testen die moeten gebeuren met dure apparatuur, de verblijfskosten om bij uw kind te overnachten.

Verzekeringen Schouteden biedt verschillende formules aan voor verschillende omstandigheden. Samen kiezen we voor de beste polis die beantwoordt aan uw wensen en budget.

Laatste nieuws

Wat gebeurt er met mijn brandverzekering als ik verhuis?

Wanneer u verhuist, bewoont u meestal tegelijk de « oude » en de « nieuwe » woning tijdens de periode die verstrijkt tussen het moment waarop u de sleutels krijgt van de nieuwe woning en het ogenblik waarop u de sleutels van de oude woning teruggeeft. Lees meer

Laatste promoties

stars for life RIZIV

Lees meer

Juridische disclaimer - Privacyclausule

AssurMiFID-gedragsregels

Powered by Insusite - Created by CRM.art