Ons kantoorOver verzekeringskantoor Schouteden

Een persoonlijke vertrouwensrelatie en een correcte service. Dat vind je enkel bij een familiaal verzekeringskantoor. Het kantoor Schouteden is sinds 1957 een begrip in Meeuwen-Gruitrode en met Mathieu Schouteden aan het roer gaat iedere klant tevreden buiten.

De beste polis voor de beste prijs

Kantoor Schouteden biedt aan particulieren en aan KMO’s een breed gamma aan verzekeringen aan. Er wordt steeds gezocht naar de meest geschikte verzekeringsmaatschappij die aansluit bij het profiel van de klant. Het kantoor verzekert hun cliënteel dan ook van de beste waarborgen voor de laagste prijs.

Tegelijkertijd kan u bij ons terecht voor beleggingen op korte of lange termijn, al dan niet gekoppeld aan een beleggingsfonds met of zonder aandelen of obligaties.Voor hypothecaire kredieten werken we samen met een verzekeringsmaatschappij die een hypotheekcel heeft waardoor er via een programma kredieten kunnen aangevraagd worden bij een 15-tal kredietverleners. Zo bent u altijd zeker van een correcte dienstverlening tegen de goedkoopste rentevoet.

De klant voor alles

Als familiebedrijf is er sterk geïnvesteerd in een persoonlijke aanpak. Op maat van de klant kan er bijvoorbeeld een totaalpakket gecreëerd worden die alle verzekeringen bundelt en zo betere condities oplevert voor de verzekerde. De ruime kantooruren laten daarenboven toe langs te komen wanneer het u past. En lukt dit niet overdag, dan kunt u steeds een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek ’s avonds of tijdens het weekend. Kortom, wanneer dan ook, kantoor Schouteden staat steeds klaar om u te helpen.

 

Laatste nieuws

Wat gebeurt er met mijn brandverzekering als ik verhuis?

Wanneer u verhuist, bewoont u meestal tegelijk de « oude » en de « nieuwe » woning tijdens de periode die verstrijkt tussen het moment waarop u de sleutels krijgt van de nieuwe woning en het ogenblik waarop u de sleutels van de oude woning teruggeeft. Lees meer

Laatste promoties

stars for life RIZIV

Lees meer

Juridische disclaimer - Privacyclausule

AssurMiFID-gedragsregels

Powered by Insusite - Created by CRM.art